Accountmanager B2B | Relatiebeheer

Een uitdagende functie

Accountmanager B2B | Relatiebeheer - Fulltime

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je kunt werken aan lange termijn relaties met opdrachtgevers? Lees dan zeker deze vacature door!

Over de functie.

In de rol van accountmanager ga jij de relaties met (een deel) van de top 100 klanten onderhouden. Jij zorgt voor regelmatige contactmomenten met onze opdrachtgevers.

Je polst of ze tevreden zijn met de huidige dienstverlening, bekijkt of je processen kunt verbeteren en je kijkt wat je nog meer voor onze klanten kunt betekenen. Je zult ook regelmatig onze opdrachtgevers op locatie bezoeken.

Naast relatiebeheerder, ben jij ook een adviseur. Wij zijn een full-service dienstverlener en kijken verder dan alleen het behandelen van incassozaken. Jij denkt mee met onze opdrachtgever en bedenkt welke (andere) diensten nog waardevol kunnen zijn voor onze klant. Jij kan bijvoorbeeld adviseren om een incassodossier door te zetten naar een juridische procedure.

Daarnaast heb je regelmatig contact hebben met onze incassomedewerkers, zij behandelen de dossiers van onze opdrachtgevers. Jij zorgt dat je weet wat er speelt bij de klanten van onze opdrachtgevers (de debiteuren). Daarnaast koppel je de bevindingen en feedback die jij van onze opdrachtgever ontvangt, ook terug naar de incasso teams.

En het mooie van deze functie: jouw werk is altijd gevarieerd! We zijn namelijk actief in verschillende branches: zoals de bouw, (food)groothandelaren, zakelijke dienstverlening, energiebedrijven en bijvoorbeeld de transport. Op het ene moment heb je contact met de eigenaar of directeur van een mkb, op het andere moment spreek je een credit controller van een grotere organisatie. Genoeg te doen en te ontdekken dus!

Benieuwd met welke bedrijven wij o.a. samenwerken? Bekijk ook eens onze klantverhalen en reviews op onze website!

Wat verwachten wij van jou.
Wat kun jij van ons verwachten.
Over het bedrijf.

Wij zijn een full-service dienstverlener op het gebied van Credit Management.  Debtt Group bestaat uit meerdere bedrijven: Debtt (incasso B2B), Collect4u (Incasso B2C), Debtt Management (Debiteurenbeheer) en Debtt Legal (juridisch advies).  Met circa 40 medewerkers werken wij in een ruim en modern kantoorpand in Dronten.

Wij onderscheiden ons door innovatie. Wij hebben onze eigen, unieke werkwijze – incasso 2.0. Wij hebben al talloze opdrachtgevers geholpen om hun openstaande facturen betaald te krijgen. Maar wij zijn nog lang niet uitgegroeid en hebben flinke ambities. Wij willen groeien naar de top 3 incassobureaus van Nederland! 

Onze bedrijfscultuur is ambitieus, resultaatgericht, hecht en altijd in beweging. Ook typeert ons bedrijf de vele groeikansen en ontwikkelmogelijkheden die onze medewerkers krijgen. The sky is the limit!

Sollicitatieprocedure.

Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Je kunt contact opnemen met Barbara (HR & Recruitment) via 06 868 335 97.

Direct overtuigd? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Het sollicitatietraject bestaat uit drie gespreksrondes. Daarnaast is het inwinnen van een referentie onderdeel van de sollicitatieprocedure. 

Geïnteresseerd in deze vacature?

Solliciteer hieronder.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Soliciteer hieronder.