fbpx
Vacature Accountmanager New Business
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Accountmanager New Business

Een uitdagende functie

Accountmanager New Business - Fulltime

Debtt Group is op zoek naar een Accountmanager die zich gaat richten op new business! Krijg jij energie van het aanboren van nieuwe contacten en heb jij ervaring in B2B sales? Bekijk dan zeker onze vacature om te kijken of wij een match zijn!

Over de functie.

In de rol van accountmanager ga jij ons klantenbestand uitbouwen. Debtt Group is een mooie groei aan het doormaken, want steeds meer opdrachtgevers weten ons te vinden. Maar is er uiteraard nog veel (onbenut) potentieel – en daar ga jij je op gaat richten. Met jou proactieve houding, doorzettingsvermogen en klantgerichte houding ga jij nieuwe opdrachtgevers aan ons bedrijf verbinden!

En het mooie van deze rol is, jij kunt allerlei kanten op. We werken door heel Nederland voor de meest uiteenlopende bedrijven. Onze klanten zijn te categoriseren van (klein) mkb tot internationals. Denk aan branches zoals (food)groothandelaren, marketingbureaus, transport, verhuurbedrijven en nog veel meer. Dat maakt dat jij ontzettend veel variatie in je baan hebt en elke dag met frisse energie aan het werk gaat!

En het mooie is – iedere ondernemer krijgt vroeg of laat te maken met onbetaalde facturen.

Genoeg potentie dus! Door jouw sterke gesprekstechnieken weet jij de juiste snaar te raken bij de prospects. Hoewel onbetaalde facturen een gevoelig onderwerp kunnen zijn, weet jij hier goed op in te spelen. Eenmaal op afspraak weet jij de prospect zo te overtuigen, dat jij de deal direct sluit!

Kortom: een gevarieerde functie waarin je een groot verschil kunt maken voor onze opdrachtgevers! 

Wat verwachten wij van jou.
Wat kun jij van ons verwachten.
Over het bedrijf.

Wij zijn een full-service dienstverlener op het gebied van Credit Management.  Debtt Group bestaat uit meerdere bedrijven: Debtt (incasso B2B), Collect4u (Incasso B2C), Debtt Management (Debiteurenbeheer) en Debtt Legal (juridisch advies).  Met circa 40 medewerkers werken wij in een ruim en modern kantoorpand in Dronten.

Debtt Group is een creditmanagement kantoor met de hoogste klanttevredenheid van Nederland! Talloze opdrachtgevers zijn al geholpen om hun openstaande facturen betaald te krijgen middels onze unieke incasso 2.0 werkwijze. Maar wij zijn nog lang niet uitgegroeid en hebben flinke ambities. Onze ambitie is een top 3 speler worden binnen credit management in Nederland!

De bedrijfscultuur is ambitieus, resultaatgericht, hecht en altijd in beweging. Bij ons krijg je ontwikkel- en groeimogelijkheden om jouw ambities waar te maken.  The sky is the limit!

Sollicitatieprocedure.

Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Je kunt contact opnemen met Barbara (HR & Recruitment) via 06 868 335 97.

Direct overtuigd? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Het sollicitatietraject bestaat uit drie gespreksrondes en het inwinnen van een referentie. 

Geïnteresseerd in deze vacature?

Solliciteer hieronder.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Soliciteer hieronder.
Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)