Incassomedewerker.

Een uitdagende functie

Incassomedewerker | 32 - 40 uur

Ben jij geen opgever, weet jij mensen te overtuigen en ben jij op zoek naar een commerciële functie? Wie weet is werken bij Debtt Group wel iets voor jou!

Over de functie.

Als incassomedewerker ben jij verantwoordelijk voor je eigen dossiers. Jij neemt de lead in de gesprekken en zorgt dat er een goede oplossing wordt bereikt. Je bent als het ware een bemiddelaar tussen de opdrachtgever en hun debiteur(en)! Het leuke aan deze functie is dat je voor ontzettend veel verschillende opdrachtgevers werkt: zoals leasebedrijven, zakelijk dienstverleners, logistieke dienstverleners, groothandelaren en bijvoorbeeld ook sportscholen!

Als jij deze ambities hebt, kun je daarnaast ook onderdeel worden van ons salesteam. Hierbij is jouw doel om in gesprek te komen met nieuwe opdrachtgevers en te zorgen dat zij de samenwerking met ons aangaan!

Om deze functie eigen te maken, krijg jij uiteraard goede begeleiding van jouw manager (en senior collega’s) en een inwerktraject op maat. Een ideale functie om jouw overtuigingskracht en communicatieve vaardigheden een boost te geven!

Wat verwachten wij van jou.
Wat wij bieden.
Over het bedrijf.

Debtt Group is een innovatief incassobureau en juridisch dienstverlener. De Debtt Group bestaat uit verschillende bedrijven: Collect4u (particuliere incasso), Debtt (zakelijke incasso), Debtt Legal (juridische dienstverlening) en Debtt Management (debiteurenbeheer).

Wij strijden voor een eerlijke oplossing voor onze klanten. Wij onderscheiden ons door snelheid, daadkracht en het gebruik van de nieuwste technologieën om ons werk zo efficiënt mogelijk in te richten!

De sfeer binnen onze organisatie is energiek en gedreven. We hebben een jong en ambitieus team van bijna 40 collega’s en zijn nog lang niet uitgegroeid! Onze ambitie is om een top 3 speler te worden in de incassobranche.

Sollicitatieprocedure

Denk jij de ideale kandidaat te zijn voor deze functie? Laat dan jouw sollicitatie achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Ben je benieuwd naar meer informatie? Dan kun je Barbara (Recruiter) bereiken op 06 868 335 97.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Solliciteer hieronder.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Soliciteer hieronder.