fbpx
Vacature Incassomedewerker

Incassomedewerker.

Een uitdagende functie

Incassomedewerker | 32 - 40 uur

Ben jij geen opgever, weet jij mensen te overtuigen en ben jij op zoek naar een commerciële functie? Wie weet is werken bij Debtt Group wel iets voor jou!

Over de functie.

Als incassomedewerker ben jij verantwoordelijk voor je eigen dossiers. Jij neemt de lead in de gesprekken en zorgt dat er een goede oplossing wordt bereikt. Je bent als het ware een bemiddelaar tussen de opdrachtgever en hun debiteur(en)! Het leuke aan deze functie is dat je voor ontzettend veel verschillende opdrachtgevers werkt: zoals leasebedrijven, zakelijk dienstverleners, logistieke dienstverleners, groothandelaren en bijvoorbeeld ook sportscholen!

Als jij deze ambities hebt, kun je daarnaast ook onderdeel worden van ons salesteam. Hierbij is jouw doel om in gesprek te komen met nieuwe opdrachtgevers en te zorgen dat zij de samenwerking met ons aangaan!

Om deze functie eigen te maken, krijg jij uiteraard goede begeleiding van jouw manager (en senior collega’s) en een inwerktraject op maat. Een ideale functie om jouw overtuigingskracht en communicatieve vaardigheden een boost te geven!

Wat verwachten wij van jou.
Wat wij bieden.
Over het bedrijf.

Debtt Group is een innovatief incassobureau en juridisch dienstverlener. De Debtt Group bestaat uit verschillende bedrijven: Collect4u (particuliere incasso), Debtt (zakelijke incasso), Debtt Legal (juridische dienstverlening) en Debtt Management (debiteurenbeheer).

Wij strijden voor een eerlijke oplossing voor onze klanten. Wij onderscheiden ons door snelheid, daadkracht en het gebruik van de nieuwste technologieën om ons werk zo efficiënt mogelijk in te richten!

De sfeer binnen onze organisatie is energiek en gedreven. We hebben een jong en ambitieus team van bijna 40 collega’s en zijn nog lang niet uitgegroeid! Onze ambitie is om een top 3 speler te worden in de incassobranche.

Sollicitatieprocedure

Denk jij de ideale kandidaat te zijn voor deze functie? Laat dan jouw sollicitatie achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Ben je benieuwd naar meer informatie? Dan kun je Barbara (Recruiter) bereiken op 06 868 335 97.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Solliciteer hieronder.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Soliciteer hieronder.
Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)