fbpx
Vacature Junior Accountmanager

Junior Accountmanager.

Een commerciële startersfunctie op de afdeling incasso.

Junior Accountmanager Incasso - 40 uur
Heb jij jouw commerciële opleiding afgerond en ben jij klaar voor een vliegende start van jouw carrière? Of op zoek naar een tweede stap in je loopbaan? Bekijk dan onze vacature!
Over de functie.

Als Junior Accountmanager Incasso is geen dag hetzelfde! Jij bent het aanspreekpunt voor verschillende opdrachtgevers en je behandelt zelfstandig de incassodossiers. Een uitdagende en gevarieerde functie waarin jouw commerciële vaardigheden en overtuigingskracht een enorme boost gaan krijgen!

Als Junior Accountmanager Incasso heb jij een aantal opdrachtgevers in jouw portefeuille. Jij treedt in contact met de niet-betalende klanten van onze opdrachtgevers (de debiteuren) om tot een oplossing te komen. Je overtuigt hen tot betaling en zorgt dat de afspraken goed opgevolgd worden. Jij bent in de lead! Dit doe je voor zowel particuliere als zakelijke klanten van onze opdrachtgevers.

Daarnaast heb je een adviserende rol. Je geeft opdrachtgevers updates over lopende dossiers, maar adviseert bijvoorbeeld ook over een (juridisch) vervolgtraject. Elke dag is weer anders doordat je zoveel variatie in jouw takenpakket hebt én voor veel verschillende opdrachtgevers werkt. Van groothandelaren tot machineverhuurders tot marketingbureaus, jij hebt genoeg diversiteit in jouw (zakelijke) contacten!

In deze functie zorg jij ervoor dat onze opdrachtgevers de betalingen krijgen waar ze recht op hebben. Je bent dus echt van betekenis en krijgt hier veel waardering voor terug.

Wat wij van jou verwachten.
 • Jij hebt minimaal een mbo niveau 3 diploma (bij voorkeur in commerciële richting zoals Junior Accountmanager, Vestigingsmanager Groothandel, Internationale Handel, Commercieel Medewerker of Commerciële Economie). 
 • Verder zorgen wij voor jouw vakbekwaamheid binnen het incasso vakgebied. Je gaat binnen 9 maanden het examen ‘NVI Basismodule’ afleggen (in het kader van ons aspirant lidmaatschap voor het NVI Incassokeurmerk);
 • Je bent 32, 36 of 40 uur per week beschikbaar; 
 • Jij woont in de omgeving Dronten: ons kantoor is goed te bereiken vanuit Kampen, Lelystad, Almere, Harderwijk, Zeewolde, Emmeloord, Nunspeet en Zwolle;
 • Je bent resultaatgericht en hebt een sterke commerciële drive;
 • Je bent communicatief vaardig en assertief. 
Wat wij bieden.
 • Een vliegende start van jouw carrière! Wij bieden een uitdagend traject aan waarin je o.a. kunt doorgroeien tot Accountmanager B2B (buitendienst); 
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2.300,08 en €3.097,60 (o.b.v. fulltime);
 • Een individuele bonusregeling zodat je jouw salaris maandelijks kan plussen!
 • Een reiskostenvergoeding van €0,21 per km;
 • 8% vakantiegeld, 21 vakantiedagen per jaar (o.b.v. fulltime);
 • Een pensioenregeling die volledig wordt betaald door de werkgever;
 • Uitstekende begeleiding van jouw manager om jou alle kneepjes van het vak te leren. En wanneer je daar behoefte aan hebt, bieden wij opleidingsmogelijkheden aan vanuit het bedrijf.
 • Jij komt te werken in een jong en ambitieus team waar de energie vanaf spat! Wij slaan onze vrijdagmiddagborrel nooit over, hebben legendarische bedrijfsfeesten en al mooie trips gemaakt naar Kreta, Ibiza, Malaga en Lissabon om onze successen te vieren! Ben jij er bij tijdens onze volgende trip?
Over het bedrijf.

Debtt Group is specialist in Credit Management en incasso. Debtt Group bestaat uit meerdere bedrijven: Debtt (B2B incasso), Debtt Legal (juridisch advies), Debtt Management (debiteurenbeheer) en Collect4u (B2C Incasso). Wij onderscheiden ons door snelheid, innovatie en klantgerichtheid. Met bijna 40 medewerkers werken wij in ons moderne kantoorpand in Dronten. 

Wij zijn het creditmanagement kantoor met de hoogste klanttevredenheid van Nederland – en daar zijn we trots op! Inmiddels hebben we al vele opdrachtgevers geholpen om hun openstaande facturen betaald te krijgen. Maar, we zijn nog lang niet uitgegroeid en hebben de ambitie om een top 3 speler te worden. 

De bedrijfscultuur is ambitieus, energiek en altijd in beweging. Bij ons krijg je ontwikkel- en groeimogelijkheden om jouw ambities waar te maken. The sky is the limit!

Sollicitatieprocedure

Hebben wij jou overtuigd? Laat jouw sollicitatie achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Ben je benieuwd naar meer informatie? Dan kun je bellen met Barbara (HR en Recruitment) via 06 868 335 97.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Solliciteer hieronder.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Soliciteer hieronder.
Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)