Junior Accountmanager.

Een uitdagende ( starters ) functie

Junior Accountmanager - 40 uur
Heb jij de opleiding junior accountmanager afgerond en ben jij klaar voor een vliegende start van jouw sales-carrière? Lees dan zeker deze vacature door!
Over de functie.

In deze functie krijg jij een mooie ontwikkeltraject aangeboden waarin jij doorgroeit naar de functie Accountmanager B2B. Je leert de verschillende afdelingen kennen binnen onze organisatie: particuliere incasso, zakelijke incassotrajecten en natuurlijk de sales-afdeling!

Jij start binnen het incassoteam: jij overtuigt onze debiteuren en zorgt dat de onbetaalde facturen van onze opdrachtgevers mogelijk betaald worden! Je spreekt diverse debiteuren op een dag en gaat de gesprekken met één doel in: komen tot een oplossing. De ideale springplank om overtuigingskracht en communicatie skills een boost te geven. Je leert onze organisatie op deze manier goed kennen om de dienstverlening goed te verkopen!

Jij hebt contact met heel veel verschillende opdrachtgevers: zoals leasebedrijven, verhuurbedrijven, zakelijk dienstverleners of zelfs sportscholen. Jij bent als het ware je eigen business aan het runnen binnen Debtt!

Wat jij gaat doen.

Nog belangrijker vinden we dat jouw persoonlijkheid goed aansluit:

Wat wij bieden.
Over het bedrijf.

Debtt is een innovatief incassobureau. Wij strijden voor een eerlijke oplossing voor onze klanten. Wij maken gebruik van onze unieke werkwijze incasso 2.0 – door het inzetten van de nieuwste technologieën en snelheid!

De sfeer in ons bedrijf is direct, energiek en ambitieus. Wij werken met meer dan 30 collega’s in ons fijne kantoorpand in Dronten. Onze ambitie? Een top 3 speler in de Benelux worden!

Sollicitatieprocedure

Hebben wij jou al overtuigd? Laat jouw sollicitatie achter!

Ben je benieuwd naar meer informatie? Dan kun je bellen met Barbara (HR en Recruitment) via 06 868 335 97.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Solliciteer hieronder.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Soliciteer hieronder.