fbpx
Vacature Junior (Financieel) Administratief Medewerker

Vacature Junior (Financieel) Administratief Medewerker.

Iets voor jou?

Junior (Financieel) Administratief
Medewerker | 32 - 40 uur

Ben jij op zoek naar een mooie startersfunctie op de afdeling (financiële) administratie? Een functie waarin je jezelf enorm kunt ontwikkelen en geen dag hetzelfde is? Lees dan zeker verder!

Over de functie.

Als administratief medewerker werk je samen met de collega’s van de (financiële) administratie. Op deze afdeling gebeurt een hoop: hier komen o.a. alle betalingen van debiteuren binnen, wordt er afgerekend naar onze klanten, worden de facturen opgesteld en verstuurd, declaraties worden verwerkt, de inkomende telefonie komt bij ons binnen en worden nieuwe dossiers en opdrachtgevers verwerkt in ons systeem. Ook nemen wij ook het debiteurenbeheer voor een aantal van onze opdrachtgevers uit handen.

Je leest het al: je hoeft je hier geen moment te vervelen! 😉

Een greep uit jouw takenpakket:

Functie-eisen.
Wat wij jou bieden.

Wij snappen dat jij ook benieuwd bent wat je er voor terug krijgt…

Over het bedrijf.

Debtt Group is een innovatief incassobureau en juridisch dienstverlener. Wij helpen dagelijks onze opdrachtgevers met het incasseren van hun openstaande facturen – dit doen wij door onze unieke incasso 2.0 werkwijze. Wij onderscheiden ons door daadkracht en innovatie – wij gaan voor het uiterste en gebruiken daarvoor de nieuwste technologieën! 

Wij zijn gevestigd in Dronten – in een groot en modern kantoorpand (het hoogste kantoor van Dronten!). Debtt Group telt meer dan 35 jonge, energieke en ambitieuze collega’s! Het team Finance waarin je komt te werken bestaat uit 7 collega’s. Wij zijn een hecht team en ondersteunen elkaar waar nodig.

Sollicitatieprocedure.

Wil je meer weten over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Barbara Endendijk (HR) op 06 868 335 97 of b.endendijk@debtt.com.

Meteen overtuigd? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet, waarin jij ons overtuigt waarom jij de juiste kandidaat bent!

Geïnteresseerd in deze vacature?

Solliciteer hieronder.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Soliciteer hieronder.
Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)