fbpx
Vacature Senior Incassomedewerker

Senior Incassomedewerker.

Voor de ervaren incassospecialist!

Senior Incassomedewerker | 32 - 40 uur

Heb jij de fijne kneepjes van het incasso-vak in de vingers? En op zoek naar een nieuwe werkomgeving, waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen in een innovatief bedrijf? Bekijk dan onze vacature!

Over de functie.

Als senior incassomedewerker zorg jij ervoor dat openstaande facturen van onze opdrachtgevers betaald worden.
In deze functie ben jij zelfstandig verantwoordelijk voor je eigen incassodossiers en ben jij het vaste aanspreekpunt van een aantal opdrachtgevers. Je houdt hen proactief op de hoogte, adviseert ze over mogelijke vervolgstappen en stemt regelmatig zaken af. Ook ga jij, als ervaren incassomedewerker, complexe(re) zaken behandelen. Denk bijvoorbeeld aan dossiers waarin verweer is gevoerd.

Jij behandelt voornamelijk B2B zaken. Jij neemt de lead in de gesprekken en zorgt dat er een goede oplossing wordt bereikt. Je werkt voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers: denk bijvoorbeeld aan groothandels, marketingbureaus of verhuurbedrijven. Dat maakt jou werk altijd gevarieerd!

Wat verwachten wij van jou.
 • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op mbo niveau 3 of 4 of hbo;
 • Je gaat binnen 9 maanden het examen ‘NVI Basismodule’ afleggen en word je vervolgens aangemeld voor het vervolgexamen ‘NVI Problematische schulden’ (i.v.m. ons aspirant lidmaatschap bij incassokeurmerk NVI);
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als incassomedewerker/dossierbehandelaar;
 • Je bent 32, 36 of 40 uur per week beschikbaar;
 • Je bent duidelijk in jouw communicatie en assertief waar nodig;
 • Je bent sterk op schrift en weet een goede inhoudelijke reactie te geven op verweerschriften;
 • Je bent resultaatgericht en vindt het geen probleem om met doelstellingen te werken.
Wat kun jij van ons verwachten.
 • Een vast bruto maandsalaris tot €2.893,39 (o.b.v. 40 uur);
 • Een aantrekkelijke (maandelijkse) bonusregeling. Jij bepaalt hoeveel jij je salaris plust per maand! 
 • Verdere voorwaarden: 21 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding (€0,21 per km), een premievrije pensioenregeling (waarbij je zelf niets hoeft bij te dragen!).
 • De mogelijkheid (op termijn) tot een auto van de zaak;
 • Verschillende doorgroeimogelijkheden, waarbij we graag meedenken met jouw ambities. Denk bijvoorbeeld aan functies als teamleider, manager of relatiebeheerder;
 • Je kunt onbeperkt trainingen volgen via GoodHabitz en krijgt de mogelijkheid om cursussen of een opleiding op kosten van de werkgever te volgen;
 • Jaarlijkse VIP-trips met ons hele team! Wij hebben al fantastische trips gemaakt naar Kreta, Ibiza, Malaga en Lissabon;
 • Veel aandacht en ruimte voor teambuilding! Van een teamuitje in de stijl van Expeditie Robinson tot onze wekelijkse vrijmibo.
Over het bedrijf.

Debtt Group is een innovatief credit management bureau. De Debtt Group bestaat uit verschillende bedrijven: Debtt (zakelijke incasso), Collect4u (particuliere incasso), Debtt Legal (juridische dienstverlening) en Debtt Management (debiteurenbeheer).

Onze visie op incasso? Wij staan voor een persoonlijke aanpak, snelheid en werken doelgericht. Wij nemen proactief contact op met de debiteur en gebruiken de nieuwste technologieën in onze werkwijze. Zo zorgen wij ervoor dat onbetaalde facturen zo snel mogelijk betaald worden!

Onze bedrijfscultuur? Die wordt door onze collega’s omschreven als energiek, ambitieus en constant in beweging. We werken inmiddels met bijna 40 collega’s vanuit een modern kantoorpand in Dronten – en zijn hard op weg om een top 3 speler te worden in creditmanagement!

Sollicitatieprocedure.

Ben jij enthousiast geworden en zie jij jezelf al helemaal werken bij Debtt Group? Laat jouw sollicitatie achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Heb je nog vragen over de functie? Bel dan gerust met Barbara (HR & Recruitment) – zij is te bereiken via 06 868 335 97.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Solliciteer hieronder.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Soliciteer hieronder.
Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)