fbpx
Senior Online Marketeer
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Senior Online Marketeer.

Word jij onze Marketing mastermind?!

Senior Online Marketeer | 32 - 40 uur

Debtt Group heeft de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt vanuit onze sales-gedreven mentaliteit. Nu zijn wij op zoek naar een ervaren marketeer die een lange termijn (marketing)strategie kan uitzetten en ons bedrijf naar een nog hoger niveau kan tillen! Zie jij deze uitdaging wel zitten? Bekijk dan de vacature!

Over de functie.

Jij vindt het een uitdaging om de marketingstrategieën te bedenken en deze tot uitvoer te brengen. Een gevarieerde baan waarin je zowel operationeel als strategisch bezig bent!   In deze functie rapporteer jij aan de CCO.

Dit ga jij doen:

  • Jij bent in de lead voor het uitwerken van de marketingstrategieën en adviseert directie hierin;
  • Je doet marktonderzoek en bepaalt waar de kansen liggen voor onze dienstverlening;
  • Het bedenken, uitvoeren, analyseren en verbeteren van online marketingcampagnes;
  • Je initieert marketingprojecten en komt met voorstellen/adviezen voor de zichtbaarheid en vindbaarheid van Debtt Group;  

De bedoeling is dat jij in de nabije toekomst ook jouw eigen marketingteam gaat bouwen met uitvoerende marketeers! Tot die tijd ben jij ook in de uitvoering werkzaam (denk aan de social media posts, het creëren van content, het optimaliseren van de website, e-mail campagnes, etc.), eventueel in samenwerking met externe partner(s).

Wat wij van jou verwachten.
Wat wij bieden.
Over het bedrijf.

Debtt Group is specialist in Credit Management en incasso. Wij zijn groot geworden door incasso, maar inmiddels ook specialist in debiteurenbeheer en juridische advies/begeleiding. Wij werken vanuit een modern kantoorpand in Dronten. Wij onderscheiden ons door snelheid, innovatie en klantgerichtheid.

 

De sfeer in ons bedrijf? Die wordt door collega’s omschreven als hecht, energiek en ambitieus. Met meer dan 40 collega’s werken wij dagelijks voor vele opdrachtgevers door het hele land om hun openstaande facturen betaald te krijgen. Onze ambitie? Een top 3 speler binnen Credit Management worden! Groei jij met ons mee naar de top?!

Sollicitatieprocedure

Heb je nog vragen over deze stage? Dan kun je contact opnemen met Barbara Endendijk (HR & Recruitment) via 0686833597.

Ben je direct enthousiast? Laat dan jouw sollicitatie achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. 

 

Geïnteresseerd in deze vacature?

Solliciteer hieronder.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Soliciteer hieronder.
Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)