fbpx
Stage Hbo Rechten | Juridische Zaken

Stageplek hbo Rechten.

Op de afdeling Customer Relations.

Stageplek hbo Rechten | 32 - 40 uur

Ben jij op zoek naar een leerzame stageplaats waarin je gaat leren over verschillende rechtsgebieden? En écht de dossiers in mag duiken om jouw juridische vaardigheden te ontwikkelen? Bekijk dan onze stagevacature!

Over de functie.

In deze stage ga jij het team van Customer Relations ondersteunen.

Het team van Customer Relations heeft een belangrijke rol richting opdrachtgevers en is daarnaast ook de juridische vraagbaak binnen het bedrijf.

Collega’s in het team houden zich bezig met diverse (juridische) werkzaamheden:

  • Het opstellen van de algemene voorwaarden voor onze opdrachtgevers;
  • Het analyseren van (incasso)dossiers; bijvoorbeeld onderzoek doen naar de verhaalsmogelijkheden, kredietwaardigheid onderzoeken;
  • Het verstrekken van juridische advies (bijvoorbeeld over een juridische vervolgprocedure);
  • Het compleet maken van dossiers en opvragen van relevante stukken bij onze opdrachtgevers;
  • Het beoordelen van het order-to-cash proces van onze opdrachtgevers en hierin concrete  verbeteradviezen geven;
  • Het behandelen van andere juridische vraagstukken en/of verzoeken (bijv. het opmaken van een huurovereenkomst of ingebrekestelling).

Kortom: een stage waar je veel verschillende werkzaamheden uitvoert en met diverse rechtsgebieden te maken krijgt (denk aan insolventierecht, beslag- en executierecht, verbintenissenrecht). Dat maakt deze stage ook ontzettend leerzaam!

Wat wij van jou verwachten.
Wat wij bieden.
Over het bedrijf.

Debtt Group is specialist in Credit Management: van incasso (zakelijk en particulier) tot debiteurenbeheer en juridisch advies.

We werken met inmiddels 40+ collega’s in een mooi en modern kantoorpand in Dronten.
Wat ons onderscheid? Onze innovatieve werkwijze en zeer hoge klanttevredenheidsscore. Wij denken met onze opdrachtgevers mee en zetten al onze kennis en expertise in om de openstaande facturen weer betaald te krijgen.

De sfeer op ons kantoor is te omschrijven als ambitieus, energiek en continu in beweging. Bij ons krijg je ontwikkel- en groeimogelijkheden om jouw ambities waar te maken. The sky is the limit!

Sollicitatieprocedure

Heb je nog vragen over deze stage? Dan kun je contact opnemen met Barbara Endendijk (HR & Recruitment) via 0686833597.

Ben je direct enthousiast? Laat dan jouw sollicitatie achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. 

 

Geïnteresseerd in deze vacature?

Solliciteer hieronder.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Soliciteer hieronder.
Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)