fbpx
Vacatures

Vacatures.

Kom werken bij Debtt.

Afdelingen Debtt.

De werkzaamheden.

Met passie voor het vak incasseren onze incassospecialisten dagelijks de openstaande facturen van onze opdrachtgevers. Voorzie klanten van advies in de (buiten)gerechtelijke fase en voer het traject van A tot Z uit. Zorg ervoor dat klanten tevreden blijven en wees verantwoordelijk voor klantenacquisitie. Verantwoordelijk voor het invoeren van nieuwe dossiers, verwerken van betalingen en zorgen voor de bijkomende administratieve handelingen.
Op een klantvriendelijke manier ga jij voor onze klanten achter de openstaande facturen aan. Je zorgt met de juiste opvolging dat de facturen worden betaald. Creëer zowel online als offline marketingmateriaal en zorg voor voldoende prospecten. Werk aan automatische e-mailflows en optimaliseer lopende advertenties. Blijf op de hoogte van ontwikkelingen binnen de wet- en regelgeving om deze binnen het bedrijf door te voeren en processen te verbeteren.

Openstaande vacatures:

Accountmanager New Business | 32 - 40 uur

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je een directe bijdrage kan leveren aan de commerciële groei van Debtt Group? Lees dan zeker deze vacature door!

Senior Online Marketeer | 32 - 40 uur

Een uitdagende functie waarin jij marketingstrategieën gaat bedenken en uitvoeren voor de Debtt Group!

Jurist | 32 - 40 uur

In deze veelzijdige baan houd jij je bezig met het behandelen van dossiers in de juridische fase, het opstellen van diverse juridische documenten en algemene voorwaarden en geef je juridisch advies.

Incassomedewerker Team-MKB | 32 - 40 uur

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de B2B? Bekijk dan onze vacature!

Senior Incassomedewerker | 32 - 40 uur

Ken jij de fijne kneepjes van het incasso-vak? En ben jij op zoek naar een nieuwe werkgever waar jij al jouw incasso-skills kan inzetten? Bekijk dan onze vacature! 

Credit Controller | 32 - 40 uur

Heb jij al enige ervaring in debiteurenbeheer? Ben jij oplossingsgericht, maar daadkrachtig waar nodig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Junior Accountmanager Incasso (startersfunctie) | 32 - 40 uur

Heb jij de opleiding junior accountmanager afgerond en ben jij klaar voor een vliegende start van jouw sales-carrière? Lees dan zeker deze vacature door!

Medewerker Debiteurenbeheer (startersfunctie) | 24 - 40 uur

Een mooie startersfunctie in de zakelijke dienstverlening! 

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)