Vacatures.

Kom werken bij Debtt.

Afdelingen Debtt.

De werkzaamheden.

Met passie voor het vak incasseren onze incassospecialisten dagelijks de openstaande facturen van onze opdrachtgevers. Voorzie klanten van advies in de (buiten)gerechtelijke fase en voer het traject van A tot Z uit. Zorg ervoor dat klanten tevreden blijven en wees verantwoordelijk voor klantenacquisitie. Verantwoordelijk voor het invoeren van nieuwe dossiers, verwerken van betalingen en zorgen voor de bijkomende administratieve handelingen.
Op een klantvriendelijke manier ga jij voor onze klanten achter de openstaande facturen aan. Je zorgt met de juiste opvolging dat de facturen worden betaald. Creëer zowel online als offline marketingmateriaal en zorg voor voldoende prospecten. Werk aan automatische e-mailflows en optimaliseer lopende advertenties. Blijf op de hoogte van ontwikkelingen binnen de wet- en regelgeving om deze binnen het bedrijf door te voeren en processen te verbeteren.

Openstaande vacatures:

Marketing Medewerker | 32 - 40 uur

Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan in marketing en communicatie, in een jong en snelgroeiend bedrijf? Lees dan zeker deze vacature door om te kijken of wij een match zijn!

Juridisch administratief medewerker incasso | Fulltime

Heb jij net jouw opleiding tot juridisch administratief medewerker afgerond en op zoek naar een uitdagende baan? Of heb jij al enige ervaring opgedaan en ben jij toe aan je tweede stap? Wellicht is de baan juridisch administratief medewerker incasso bij Debtt Group wel iets voor jou!

Accountmanager B2B | Relatiebeheer | Fulltime

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je kunt werken aan lange termijn relaties met opdrachtgevers? Lees dan zeker deze vacature door!

Incassomedewerker | 32 - 40 uur

Ben jij geen opgever, weet jij mensen te overtuigen en ben jij op zoek naar een commerciële functie? Wie weet is werken bij Debtt Group wel iets voor jou!

Junior Accountmanager | 40 uur

Heb jij de opleiding junior accountmanager afgerond en ben jij klaar voor een vliegende start van jouw sales-carrière? Lees dan zeker deze vacature door!

Stage Commerciële Economie | 32 uur

Wil jij jouw commerciële vaardigheden verder ontwikkelen in een stage waar je écht uitgedaagd wordt? Van het genereren van new business tot relatiebeheer, bij Debtt ga je het allemaal leren. Benieuwd naar een stage bij Debtt?

Stage Rechten | 32 - 40 uur

Wil jij juridische kennis en praktijkervaring opdoen in een jong en groeiend bedrijf? En op zoek naar een stageplaats waar je écht veel gaat leren en lekker aan de slag gaat? Dan is dit wellicht de perfecte stage voor jou!