fbpx
Hoe u het Order to Cash proces kunt verbeteren (E-Book)
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hoe u het Order to Cash proces kunt verbeteren (E-Book)

LEESTIJD: 2 MIN
LEESTIJD: 2 MIN

DEEL DIT ARTIKEL

Waarom het Order to Cash Proces de Kern van een Succesvolle Onderneming Vormt

In de wereld van ondernemerschap is er één essentieel proces dat de ruggengraat vormt van elk succesvol bedrijf: het Order-to-Cash (O2C) proces. Maar waarom is dit proces zo cruciaal voor het welzijn van een onderneming? In deze gids ontdekken we waarom het O2C-proces de kern vormt van elke bloeiende onderneming en waarom ondernemers er speciale aandacht aan moeten besteden. Van financiële stabiliteit tot klanttevredenheid en efficiëntie, we duiken in de redenen waarom het O2C-proces een niet te negeren aspect van bedrijfsvoering is.

De Kracht achter uw Order to Cash Proces Optimaliseren

Het optimaliseren van uw Order to Cash (O2C) proces stroomlijnt operationele processen, verbetert de cashflow, vergroot de klanttevredenheid en leidt tot kostenbesparingen. Bovendien biedt het waardevolle gegevens voor betere besluitvorming en geeft het bedrijven een concurrentievoordeel. Het is een strategische zet die de kern van een succesvol bedrijf versterkt.

Veelvoorkomende Valkuilen van Ondernemers

Als full-service dienstverlener op het gebied van creditmanagement hebben wij te maken met diverse soorten Order to Cash processen van ondernemingen. Daarom hebben wij een aantal van deze processen vastgelegd in een gratis E-Book, dat vaak niet in orde blijkt te zijn bij ondernemingen.

Om inzicht te verschaffen in de factoren waar een onderneming rekening mee moet houden, stellen wij dit E-Book ter beschikking. Hierin kunt u op een overzichtelijke manier stapsgewijs lezen tegen welke valkuilen een onderneming kan aanlopen, en nog belangrijker: hoe deze valkuilen te vermijden zijn.

Order to Cash E-Book onthult Valkuilen voor Gevorderde Bedrijven

In het E-Book worden de meest voorkomende processen of documenten die regelmatig niet in orde waren, per hoofdstuk besproken en toegelicht. Hierin worden factoren benoemd die u, als ondernemer zelf of uw debiteurenbeheerder/financiële afdeling, kan gebruiken om de eerder genoemde processen of documenten voor uw bedrijf op te stellen. Hier volgt een korte toelichting over de hoofdstukken van ons E-Book in een kort filmpje gemaakt door onze CFO van het full-service creditmanagementbureau: Debtt Group.

Krijg onmiddellijk toegang tot ons gratis Order to Cash E-Book

Om het Order to Cash (O2C) E-Book te downloaden kunt u gebruik maken van de knop onder deze tekst. Wij vertrouwen erop dat ons E-Book u voldoende kan informeren bij het controleren van uw bestaande of recent opgestelde processen en documenten.

DEEL DIT ARTIKEL


Ontvang ons Gratis
E-Book direct per mail!

Bij het invullen van dit formulier stemt
u hiermee in met onze privacy statement.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)