Waarom Debtt Group samen gaat werken met Reaal Dronten

Start met incasseren.
Neem contact op

Waarom Debtt Group samen gaat werken met Reaal Dronten

Afgelopen woensdag werd bekend dat Debtt Group de komende drie jaar hoofdsponsor is van de voetbalvereniging Reaal Dronten. De organisatie van Debtt Group is zelf reeds zes jaar gevestigd in Dronten en heeft binding met de plaats en de omgeving. Debtt Group heeft zelf in deze periode vele kansen gekregen vanuit de gemeente Dronten en wilt op deze wijze ook iets terug doen voor de maatschappij in Dronten.

Het klikte enorm snel tussen Reaal Dronten en Debtt Group. Beide partijen zijn groeiend en volop in ontwikkeling. Zowel binnen Reaal Dronten als binnen Debtt Group bevinden zich veel verschillende culturen zoals dit hoort anno 2022. Verder kijkt Debtt Group rechtstreeks op de velden van de voetbalclub en konden wij niet anders dan samenwerken met Reaal Dronten.

Vanuit beide partijen is de wens uitgesproken verder te willen kijken dan enkel het sponsorschap, er wordt een heuse samenwerking opgestart. Er worden zowel zakelijks als sportief activiteiten ontplooit en er worden maatschappelijke evenementen georganiseerd waar de samenleving van Dronten van kan profiteren.

Bekijk de interviews met Debtt Group & Reaal Dronten hieronder.

Online vordering indienen

 • Upload hier de overeenkomst, facturen, herinneringen en alle andere overige documentatie.
  Sleep bestanden hierheen of
  Facebook
  Twitter
  LinkedIn

  Laat hier uw reactie achter!

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *