fbpx
Waarom Debtt Group samen gaat werken met Reaal Dronten

Waarom Debtt Group samen gaat werken met Reaal Dronten

LEESTIJD: 2 MIN
LEESTIJD: 2 MIN

DEEL DIT ARTIKEL

Waarom Debtt Group samenwerkt met Reaal Dronten

Afgelopen woensdag werd bekend dat Debtt Group de komende drie jaar hoofdsponsor is van de voetbalvereniging Reaal Dronten. De organisatie van Debtt Group is zelf reeds zes jaar gevestigd in Dronten en heeft binding met de plaats en de omgeving. Debtt Group heeft zelf in deze periode vele kansen gekregen vanuit de gemeente Dronten en wilt op deze wijze ook iets terug doen voor de maatschappij in Dronten.

Meteen een Klik

Het klikte enorm snel tussen Reaal Dronten en Debtt Group. Beide partijen zijn groeiend en volop in ontwikkeling. Zowel binnen Reaal Dronten als binnen Debtt Group bevinden zich veel verschillende culturen zoals dit hoort anno 2022. Verder kijkt Debtt Group rechtstreeks op de velden van de voetbalclub en konden wij niet anders dan samenwerken met Reaal Dronten.

Vanuit beide partijen is de wens uitgesproken verder te willen kijken dan enkel het sponsorschap, er wordt een heuse samenwerking opgestart. Er worden zowel zakelijks als sportief activiteiten ontplooit en er worden maatschappelijke evenementen georganiseerd waar de samenleving van Dronten van kan profiteren.

Bekijk hier het Interview tussen Debtt Group en Reaal Dronten

DEEL DIT ARTIKEL

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)