Wordt uw onderneming gebruikt als bank?

Start met incasseren.
Neem contact op

Wordt uw onderneming gebruikt als bank?

Kunt u zich voorstellen dat bedrijven andere bedrijven gebruiken als bank? In de praktijk gebeurd dit dagelijks. Uit onderzoek van Private Sherlok blijkt dat bedrijven veelal hun facturen later betalen dan normaal. Indien een factuur ouder is dan drie maanden zijn bedrijven genegen om helemaal niet meer te betalen en de factuur te gaan bestrijden met alle middelen.

Wat heeft dat te maken met het feit dat bedrijven andere bedrijven gebruiken als bank?

Hoe langer een onderneming niet hoeft te betalen, des te fijner dat is voor het bedrijf. Er wordt met geld verschoven en net zolang gewacht met betalen, totdat er gedreigd wordt met een incassobureau.

“Debtt opent deuren die voor ons gesloten blijven”

Aldus de financieel directeur van Van Werven te Oldenbroek, dhr. Naaktgeboren. Debtt ziet steeds vaker voorkomen dat mensen veel te laat hun vordering aan een incassobureau uit handen geven. Des te vroeger een incassobureau ingehuurd wordt, des te sneller de vordering wordt geïnd. Debtt staat bekend als incassobureau 2.0. Tijdens het minnelijke traject wordt er namelijk gebruik gemaakt van de modernste technieken (zoals Whatsapp, Facebook en Linkedin). De blauwe vinkjes op Whatsapp, ze blijken een meer dan gouden greep. Deze werkwijze slaat dan ook enorm aan.

Debtt focust zich enorm op een oplossing in het minnelijke traject en probeert ten allen tijden een gerechtelijke procedure te voorkomen. De reden hiervoor is omdat de kosten van een gerechtelijke procedure vaak niet opwegen tegenover de baten. Tevens wil een vonnis ook nog niet zeggen dat er daadwerkelijk geïncasseerd kan worden.

Debtt beschikt over de tools om de oplossing in het minnelijke traject voor elkaar te krijgen. Deze presenteren wij graag aan u in een persoonlijk gesprek. Debtt is namelijk de expert op het gebied van incasseren in het minnelijke traject.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat hier uw reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.