fbpx

Jurist.

Een juridisch expert binnen beslag- en executierecht.

Jurist | 32 - 40 uur

In de functie van Jurist ga jij dossiers in de gerechtelijke procedure behandelen. Als Jurist ben jij een echte alleskunner: je geeft juridisch advies, beoordeelt de juridische haalbaarheid, maar stelt ook diverse juridische documenten op. Ofwel: een gevarieerde baan waarin je jezelf écht kan ontwikkelen! Benieuwd naar deze functie? Lees dan zeker verder.

Over de functie.

Als Jurist ben jij werkzaam bij het team Debtt Legal. Dit team behandelt veelal zaken die binnen het incassotraject niet opgelost kunnen worden en nu doorgaan voor de laatste ‘fase’: een gerechtelijke procedure.  Dat betekent dat jij veel schakelt met onze juridische partners (advocaten en deurwaarders) en daarnaast ook het contact onderhoudt met onze opdrachtgevers.

Wat jouw werkzaamheden zoal zijn?

 • Het analyseren en complementeren van juridische dossiers, zoals het verzamelen van de ontbrekende stukken;
 • Adviseren richting het incassoteam over de juridische haalbaarheid van dossiers;
 • Behandelen van deurwaarderszaken (agendabeheer, statusupdates verstrekken en beantwoorden van vragen opdrachtgevers);
 • Het informeren van opdrachtgevers over de juridische procedures (o.a. op de hoogte houden stand van zaken);
 • Het behandelen van de internationale juridische portefeuille (je schakelt met de opdrachtgevers en onze buitenlandse juridische partners);
 • Het opstellen of verbeteren van algemene voorwaarden van onze opdrachtgevers;
 • Het opstellen van overeenkomsten of ander juridisch schrijven voor onze opdrachtgevers (denk aan een VSO, ingebrekestelling, overeenkomst van aanneming, verweerschrift en aansprakelijkstelling);
 • Het behandelen van faillissementszaken (bijv. steunvorderingen verzamelen);

Ook ben je intern een vraagbaak voor bijvoorbeeld het incassoteam bij complexe juridische cases.

Wat maakt deze functie zo interessant? Je hebt een ontzettend gevarieerde functie waarin je niet alleen schriftelijk of op de achtergrond bezig bent, maar ook veel contact heb met onze opdrachtgevers en juridische partners. Daarbij ben je van enorme waarde van onze opdrachtgevers. door jouw goede begeleiding en adviezen in het gerechtelijke traject ga jij ervoor zorgen dat de dossiers eindelijk opgelost worden en de opdrachtgever het geld krijgt waar hij/zij recht op heeft! 

Wie ben jij?

De praktische zaken…

 • Je hebt jouw studie HBO Rechten of WO Rechtsgeleerdheid succesvol afgerond;
 • Je bent 32, 36 of 40 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen het juridische werkveld, bijvoorbeeld als Jurist, Juridisch Medewerker, Juridisch Adviseur of Executiemedewerker;
 • Je woont in de omgeving van Dronten. Ons kantoor is goed te bereiken vanuit regio Zwolle, Lelystad, Kampen, Emmeloord, Harderwijk en Almere.

Wat voor eigenschappen vinden wij belangrijk in onze nieuwe collega?

 • Je bent assertief, maar klantgericht; 
 • Je werkt gestructureerd en planmatig – binnen de diverse taken en dossiers weet jij het overzicht te houden;
 • Je hebt sterke communicatie vaardigheden, zowel mondeling als op schrift (professioneel en formeel);
 • Je bent analytisch en doortastend.
Wat je van ons kunt verwachten.
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2.767,97 en €4.073,56 (obv fulltime);
 • De mogelijkheid om jouw salaris te plussen d.m.v. onze (maandelijkse) bonusregeling;
 • 21 vakantiedagen (op fulltime basis) en 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding (€0,21 per km);
 • Mooie mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen: door vakinhoudelijke cursussen en trainingen, doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
 • Een premievrije pensioenregeling (volledig betaald door de werkgever!);
 • Een uitdagende en gevarieerde baan in een enthousiast team! Wij houden wel van een feestje en gaan bij het behalen van onze doelstelling ook jaarlijks op reis met het hele team (zoals Ibiza, Istanbul en Kreta). Dat wil je niet missen!
Over het bedrijf.

Wij zijn een full-service dienstverlener op het gebied van Credit Management.  Debtt Group bestaat uit meerdere bedrijven: Debtt (incasso B2B), Collect4u (Incasso B2C), Debtt Management (Debiteurenbeheer) en Debtt Legal (juridisch advies).  Met meer dan 40 medewerkers werken wij in een ruim en modern kantoorpand in Dronten. Maar wij zijn nog lang niet uitgegroeid en hebben flinke ambities. Wij willen namelijk een top 3 speler worden binnen credit management in Nederland!

In het team Debtt Legal kom je samen te werken met 4 collega’s. 

De sollicitatieprocedure.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Barbara Endendijk (HR & Recruitment ) via 06 86833597 of b.endendijk@debtt.com.


Ben je direct enthousiast? Laat dan jouw cv en motivatie achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op

Geïnteresseerd in deze vacature?

Soliciteer hieronder.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Soliciteer hieronder.
Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)