fbpx
Vacature medewerker debiteurenbeheer

Vacature Medewerker Debiteurenbeheer.

Mooie startersfunctie in de zakelijke dienstverlening!

Medewerker Debiteurenbeheer - 24-40 uur

Wij hebben een mooie startersfunctie beschikbaar binnen het team van Debtt Management (specialist in debiteurenbeheer). In deze functie heb jij telefonisch contact met debiteuren, verricht je administratieve werkzaamheden in de dossiers en onderhoud je het contact met onze opdrachtgevers. Benieuwd naar deze mooie startersfunctie? Bekijk dan zeker onze vacature.

Over de functie.

In de functie Medewerker Debiteurenbeheer ga jij voor verschillende opdrachtgevers van Debtt Management (specialist in debiteurenbeheer) het debiteurenbeheer verrichten! Een aantal van onze opdrachtgevers hebben hun volledige debiteurenbeheer bij ons uitbesteed. Dit betekent dat jij telefonisch contact opneemt met hun niet-betalende klanten om alsnog tot een oplossing te komen! Je zorgt ervoor dat jij alles administratief verwerkt in de dossiers. Daarnaast heb je regelmatig contact/overleg met de diverse opdrachtgevers. Je houdt ze actief op de hoogte van de voortgang en bespreekt de lopende dossiers/vraagstukken.

Je werkt samen met jouw collega’s Sam (de teamleider), Cliff, Naomi en Melle.

Om succesvol te worden in deze functie, krijg jij een uitgebreid inwerktraject en goede begeleiding van de teamleider. We leren jou de fijne kneepjes van het vak. In deze functie ga jij je communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht goed ontwikkelen. Ook leer jij in deze baan zakelijke contacten te onderhouden met onze opdrachtgevers.

Wie ben jij?

De praktische zaken..

 • Je hebt een mbo niveau 4 opleiding afgerond (bij voorkeur in de administratieve/commerciële richting – maar ook voor andere richtingen staan wij open);
 • Werk- of stage-ervaring is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk voor deze baan;
 • Je bent 24, 32 of 40 uur per week beschikbaar;
 • Je woont in de omgeving van Dronten. Ons kantoor is goed te bereiken vanuit de regio’s Lelystad, Zwolle, Kampen, Harderwijk, Almere, Zeewolde, Emmeloord en Elburg.

De eigenschappen en vaardigheden die je nodig hebt:

 • Je bent communicatief sterk en assertief wanneer dat nodig is;
 • Je kunt gestructureerd en nauwkeurig werken;
 • Je bent resultaatgericht en voelt je thuis in een commerciële werkomgeving!
Wat bieden wij.
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2.300,08 en €2.748,46 (obv fulltime);
 • De mogelijkheid om maandelijks jouw salaris te plussen d.m.v. onze (team)bonusregeling!
 • Een reiskostenvergoeding van €0,21 per km;
 • 21 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Een premievrije pensioenregeling (100% betaald door de werkgever!);
 • Mooie (doorgroei)mogelijkheden binnen onze organisatie;
 • Je komt te werken in een energiek, gezellig en gedreven team! We sluiten elke vrijdagmiddag de werkweek af met een borrel, hebben de gaafste personeelsfeesten en maken een jaarlijkse trip naar het buitenland bij behalen van onze doelstelling (we zijn al in Istanbul, Kreta, Ibiza, Malaga en Lissabon geweest!). Dat wil je niet missen!
Over het bedrijf.

Debtt Group is een full service dienstverlener in Credit Management. Wij zijn groot geworden door incasso (zowel zakelijk als particulier) en zijn ook succesvol in het outsourcen van debiteurenbeheer (Debtt Management) en begeleiden van juridische trajecten (Debtt Legal). Wat ons onderscheid t.o.v. de concurrentie? Ons innovatie karakter– wij willen vooruitlopen in de markt en passen de nieuwste technologische ontwikkelingen in onze werkwijze toe. Met onze doelgerichte en persoonlijke benadering zorgen wij voor een goed én snel resultaat.

Met een team van 40+ medewerkers staan wij dagelijks voor onze opdrachtgevers klaar om hun debiteurensaldo te verlagen. We werken vanuit een modern en ruim kantoor in Dronten (op loopafstand van het station in Dronten). Onze bedrijfscultuur is te omschrijven als resultaatgericht, dynamisch en energiek. Er wordt hard gewerkt, maar successen worden ook goed gevierd!

De sollicitatieprocedure.

Heb je nog vragen? Dan kun je bellen met Barbara (HRM & Recruitment) via 06 86833597.

Ben je direct overtuigd? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet en nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Geïnteresseerd in deze vacature?

Soliciteer hieronder.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Soliciteer hieronder.
Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Wij helpen u graag verder.

Debtt Group is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Wij staan u graag te woord over lopende dossiers of andere vraagstukken. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. 

Veelgestelde vragen.

In het eerste bericht die u ontvangt van ons, is een overzicht van de openstaande schuld te vinden. Mocht u deze niet (meer) hebben kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

U hebt de mogelijkheid om de schuld direct via iDEAL te voldoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Ook is het mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Maak hiervoor het openstaande bedrag over naar NL 47 INGB 0007 029 443 t.n.v. Debtt onder vermelding van uw dossiernummer.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? Tref dan een betalingsregeling. Let op: een regeling is niet altijd mogelijk.

Lukt het u niet om te betalen binnen de gestelde termijn? In veel gevallen lukt het nog wel om een regeling te treffen, maar niet altijd! Dit hangt af van de situatie. Vraag dan een regeling aan om in termijnen te betalen of maak een betalingsafspraak om het bedrag op een later moment in één keer te voldoen.

Hoe kunt u bij Debtt betalen?

Debtt incasseert voor een groot aantal bedrijven en particulieren openstaande vorderingen. Wanneer u een vordering niet (op tijd) betaalt, nemen wij contact met u op. Dat kan via een brief, e-mail, WhatsApp, of natuurlijk telefonisch. Vaak is het mogelijk om een vordering te betalen of een regeling te treffen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren waarop u kunt betalen.

1. Betaal snel en eenvoudig online via iDeal:

Houd uw dossiernummer bij de hand en klik op het logo om verder te gaan.

2. Tref een betalingsregeling:
Lukt het u niet om de schuld in één keer te betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan.

Contact voor debiteuren

Wanneer u geen contact opneemt met ons kan het zijn dat er vervolgstappen zullen worden genomen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u voor de rechter dient te verschijnen. Al deze extra kosten zullen op u worden verhaald. Wees dus verstandig en kom in contact met ons om verdere problemen te voorkomen.

Online betalen via iDeal.

Voer hier uw dossiernummer in


Voer hier het bedrag in (in €)